Oglas

nedjelja, 15. svibnja 2016.

PRIRODNI (UNIVERZALNI MEHLEMI)


Mehlem dobiven prirodnim putem od 4 vrste veoma cijenjenih ljekovitih biljaka koje imaju neopisivo veliku moć djelovanja a to su KANTARION ( Hypericum perforatum), KUNICA (Achillea millefolium),NEVEN (Calendula officinalis) i KAMILICA (Matricaria chamomilla)

PRIRODNI UNIVERZALNI MEHLEM
Mehlem je prirodna zaštitna krema za osjetljivu kožu koja svakodnevnom upotrebom omogućava da koža bude hidratizirana, nahranjena i otporna na vanjske utjecaje. Mehlem preventivno intenzivno njeguje i poboljšava opće stanje kože, vraća joj mekoću i elastičnost, te stvara zaštitni sloj koji štiti kožu od pucanja. Mehlem također obnavlja kožu i smanjuje tegobe koje imaju osobe s kožnim problemima.
Područje primjene Mehlema je jako široko. Mehlem štiti od vjetra, hladnoće, sunca, suhog zraka, kod boravka u prirodi i sportskih aktivnosti. Pomaže kod nadražaja kože, crvenila i iritacije, te smanjuje hrapavost kod svih oblika suhe, tvrde i zadebljale kože – npr. na petama i laktovima.

Melem je posebno pogodan za upotrebu u trudnoći te kod dojilja jer sprječava pojavu strija te pomaže kod ispucalih bradavica za vrijeme dojenja. Ujedno je i idealna krema za njegu dječje kože, jer djeluje blagotvorno, umiruje nadraženu kožu, a istovremeno intenzivno regenerira.

Upotreba : kod svih dermatoloških problema tipa: ekcemi, psorijaza, dekubitus, lišajevi, ožiljci, rane, opekline, osipi, alergija, suha i ispucala koža, hemoroida, ženskih oboljenja i dr.

Nema komentara:

Objavi komentar